Ahoj!

22.10.2015 13:48

Měla jsem narozeniny, ale oslavu jsem prostě nechtěla, i když máma s tátou se mě pořád ptali. Proto se omlouvám, že jsem nikoho nezvala. Nebylo mi dobře, jinak návštěvy mám moc ráda, to jo. Teď koukám na Bylo nás pět a chtěla bych dělat taky lumpárny jako Petr Bajza! Táta mi nějaké lumpárny slíbil, tak uvidíme. Nechcete přijet a vyprávět mi, jaký lumpárny jste dělali vy, když jste byli malí? Nakonec se mi přeci jen doma sešly tři dorty a to byla paráda. Ráda foukám do svíček! Máma s tátou vůbec nevěděli, co mi mají dát za dárek, a tak mi dali prase. Jmenuje se Pepina a bude z ní asistenční prase. Zatím se trochu cuká, ale to se podá! J

Jak tak chodím do té školky, tak jsem pořád nemocná. Tady na webu to vypadá, že nic neděláme, ale mi bojujeme doma.  Táta s mámou to tak nějak zvládají, ale chtělo by to domů nějaké další asistenty.  Jak tak doma daleko víc kašlu s kašlacím asistentem, máma s tátou mají pocit, že i lépe sama odkašlávám. Vypadá to tedy na to, že budu kašlacího asistenta používat víc, i když nebudu nemocná.

Po ročním úsilí to vypadá, že budu mít v příštím týdnu výtah do domu! Auto, které budeme nechávat přestavovat, už máme doma také! Jupí!!!

Je to zelenej žabák, já jezdím na předním sedadle a všechno vidím! Máma je trošku nervózní, že auto je hodně velké, ale já vždycky poradím, jestli se vlezeme tam, kam jedeme. Ukážeme vám ho na fotkách. Prodali jsme kvůli němu tedy Skautíka, kterého dostala máma s tátou ke svatbě, ale co se dá dělat. Stejně z něho bylo blbě vidět!

Včera jsme si byli vyzvednout električák, který jsem využívala jen velmi málo a to protože v něm byla blbá sedačka a taky jsme se s ním nemohla dostat do domu. Moc se těším na první jízdu výtahem příští týden! Esemáci nepoužívejte sedací ortézy, pokud to není nutné. Jsou naprd a, pokud máte ještě nějaký malý pohyb trupu, ortézou si ho můžete zrušit!