!!!Kamarádi děkujeme!!!

09.04.2015 23:22

Tento týden proběhly tři neskutečné sbírky na moji podporu.

Jedna ze sbírek byla vytvořena Nikolou Slovákem, který vede Krav Maga Global v České Lípě. Na téhle akci bylo vybráno 12 600,-. Do Lípy jsme vyrazili celá rodina a navštívili nejmenšího největšího Ďouru, bylo nám u nich parádně. Pak jsme s Bořivojem byli v tělocvičně a bylo to tam super. Bořík tam lítal jak smyslů zbavený a každého ze studentů si pěkně obešel a důkladně prohlédl :)  Moc děkujeme všem, kteří se semináře účastnili. Foto zde.

Ve čtvrtek jsme byli s tátou na univerzitě, kde učí. Bylo to fakt zábavný, protože jsem tam šla v chodítku a mohla si prohlídnout všechna ta vyspaná zvířátka. Mají tam velký vyspaný zubry. Tátu, mámu a telátko, který je stejný jako já. Pak tam mají taky vyspaný ptáky a bobra... Když jsme odcházeli od bufetu, potkali jsme tátovi studenty, kteří pro mě měli strašně, ale strašně moc dárečků!!! Tolik Prasátek Pepin jste ještě neviděli!!! Vybrali také spoustu peněz a to v nepřítomnosti táty, takže jsme o tom nikdo z nás nevěděl! Bylo to opravdu překvápko, takových peněz (31 000,-) a ještě z řad studentů, toho si nesmírně vážíme. Díky! Video můžete vidět zde a fotky zde.

Nakonec jsme se ještě zaskočili kouknout na místní živé čuníky, kozy, ovce, lamy a dokonce jsme vzali na milost i krávy. Ony tyhle byly totiž, jak se zdá, hodné... Prostě krásný den!

Táta byl taky v Ostravě a přivezl mi odtud od našich kamarádů Švejdů nějaký dárečky. Obrázek, nové neoprénové čelenky na zachycení hlavy v autosedačce s krásnýma potiskama a taky obří příspěvek přes 32 000,-!!! Tento příspěvěk vybrali Švejdovi od svých známých kamarádů a těm strašně moc děkujeme!!!