Mám nové pomocníky!!!

27.11.2015 00:01

Díky vám všem, co mi přispíváte, můžu vyjet na vozíku sama ven! Mám doma krásnou novou modrou plošinu, která má spousta čudlíků, které v noci nádherně svítí J. Dokonce můžu sjet o jedno patro níž k babičce, dědkovi a tetě „sama“ na návštěvu! Prodali jsme auto a koupili jsme nové větší a hlavně krásně zelený. Barvu jsem vybírala já a to hlavně proto, že to auto je moje J. Abychom dosáhli na příspěvek na koupi od státu, museli s mámou a tátou k soudu. To byl taky zážitek. Auto musíme ještě nechat přestavit tak, abych do něj mohla vjíždět vozíkem sama.

Mám také parádní novou matraci z líné pěny. Díky ní nepotřebuju v noci otočit 20 krát, ale jen 10 krát, což je super! O polštářku ani nemluvím. Ten je taky nový, a to protože mi ten starý hodil bráška na kamna.

Všem novým esemákům, co si chtějí pořídit vozíček, doporučuju, aby se zeptali táty, jak na to. Taky popřemýšlejte o polštářku z líné pěny.

Další cíl, co si táta vytyčil, je vytvoření bezbariérové koupelny. Doufám, že mu to nebude trvat tak dlouho jako výstavba plošiny. Při mytí je se mnou manipulace náročná a někdy mě to nad umyvadlem dost bolí. Dál čekáme na vertikalizační zařízení a přemýšlíme o BiPAPu, který za mě mohl dýchat v noci, když mám rýmu. Rýmu a kašel mám totiž s malými přestávkami od konce září. Miluju návštěvy, tak za mnou přijeďte! Koukněte se na poslední fotky zde, ať víte do čeho jdete :D

Vaše Bóža!

p.s. Jsou tam dvě nové fotogalerie, tak neopomeňte tu starší ;) je k nahlédnutí zde