Tucet injekcí...

07.01.2020 20:59

Ahoj,

Tak jsem dneska dostala svou už dvanáctou injekci léku do zad. Jako trochu to bolí jo, ale dá se to. Dala jsem si to dohromady s kontrolou plicních plynů na plicním oddělení přes noc. Jinak mám pocit, že se pořád trošku pohybově zlepšuju. Každý den chci sedět sama. Ve skóre, co mě v nemocnici měří, jsem se zlepšila o další dva body! Plíce se mi zlepšily na spirometrii o 10%!

Protože dostávám udržovací dávku antibiotik skrz celou zimu, nemeškám ve škole. Už jsem přečetla tři knížky a dělám z nich prezentace ve třídě – to mě fakt baví! Vymyslela jsem novou karetní hru, která fakt baví Bořivoje a mě samozřejmě taky. V létě jsem se koupala v Atlantiku v Irsku a bylo to boží! Já měla neoprén a táta trochu klepal kosu :) – zase bych někam vyrazila…

Už se neskutečně těším až pojedeme na lyže! Jedeme v lednu na týden do Rakouska a já se nemůžu vůbec dočkat.

K Vánocům jsem dostala spousta měkkejch dárků a ty já strašně ráda! Taky jsme byli každý den venku na procházce a řádili jsme s Bořkem - takže super! O Silvestra jsme hodili dědkovi pod okno pár dělbuchů (on už spal) a ten vylít, až jsem se za vozík popadala :)

Jo a já budu mít místo Žluťáka nový vozík! Půlku už mám zaplacenou! Bude se jmenovat Modřín a už na mě čeká. Doufám, že ho táta brzy s panem Mikulkou nastavěj a já na něm budu moc lítat. Hrozně se těším! Přijeďte za námi na návštěvu a já vám ukážu, jak je rychlej (tady to snad ani nemůžu napsat).

Hrozně Vám moc děkujeme za podporu! Chystáme mimo vozíku nové auto, které uveze toaletní židličku, dva vozíky, kočárek a občas monolyži. Taky bychom potřebovali, aby tam byl stůl kde mě mohou převlíct. Hodně rostu to je trošku nevýhoda no… Tedy mě to nevadí ale rodiče si stěžují… :)

Bez Vaší pomoci bych si tyhle vychytávky dovolit nemohla. Jsme Vám strašně vděční!

Vaše Bobina

Fotky zde