Vánoce a nový rok

06.01.2016 15:27

Všechno nejlepší do nového roku!

Já si myslím, že se stane hodně dobrých věcí. První dobrá věc je koncert, který už se chystá na tuto sobotu a já tam, když nebudu kašlat, budu zpívat!

Přijďte si poslechnout, jak zpívá úžasný sbor, do kterého já taky chodím!!!!

Co jsem za poslední rok získala? Spousty příspěvků od úžasných dárců, které mi pomohly s cestou na konferenci do USA, přestavět vozík Koala, koupit nový vozík za kolo, polohovací židličku, novou matraci a polštář, auto a výtah. To všechno bychom bez vaší pomoci do teďka neměli!

Na co se v novém roce těším já? Snad budu mít brzo přestavené auto tak, abych mohla vjíždět dovnitř sama. Taky snad budu mít vertikalizační zařízení, bezbariérovou koupelnu a lék, který mě vyléčí ;) Táta mi taky slíbil robotické paže, abych s ním mohla boxovat! Neznáte někoho, kdo je dělá?

Jinak vozík je skvělej, jen bych ho chtěla mít rychlejší, abych mohla víc utíkat! Táta mi ho nechal zrychlit na maximální konstrukční rychlost, ale mně to nestačí! Máma a táta říkají, že zlobím, když jim ujíždím, ale co naplat, když jsem uličník! Všechny procházky teď děláme na žluťákovi (el.vozíček), byli jsme v Zoo, kde jsem vozík úplně vybila, pak v Břevnovském klášteře, na Petříně, v Prokopáku a mnohokrát s Pepinou v parku ve Zbuzanech. Dnes jsem s ním smykovala na sněhu! J

Je to prostě nádherný, byli jsme třeba na vánočních koledách na Břevnově, kde jsem se sama seznámila s holkami, co si tam hráli a vůbec jsem nepotřebovala na seznámení mámu nebo tátu. Někdy jsem trošku nebezpečná, to jo, ale lepším se. Děda říká, že by mě měli pojistit. Zatím jsem si odřela auto a poničila pár interiérů. Kamarádovi jsem prošoupala na Moldavě lino, tak už vím, že zavírat dveře musím zlehka, aby se mi neprotáčeli kolečka! Moldavské nádraží je také bezbariérové, ohromné a prázdné! Tam se jezdí slalomy mezi sloupy!

Co bylo nejkrásnější na vánocích? Výlety, návštěvy, a především to, že mi Ježíšek přinesl víc dárků, než jsem si napsala za okno! Dokonce mi některé zapomněl dát 24. a dal mi je až 25.! Musela jsem být fáááákt hodná! Miluju rachejtle a o Silvestru jsem v půlnoci vstala, aby mi nic neuteklo a  náš dvorní odpalovač Ludvík odpálil ohňostroj jen pro mě! Je to strašně krásný a nejradši mám modrý světla!

Zjistili jsme, že kašel, který mám už tak dlouho je zčásti způsobený alergií na roztoče, takže vymrzáme matrace a vyhlašujeme zákaz plyšáků. Je to dost otrava zvlášť, když vedle mě spal můj milovaný Ušáček a teď musí spát venku na mraze.

Těším se, že Vás všechny uvidím v sobotu na koncertě!

Vaše Bóža!

P.S. Miluju chození po čtyřech a vždy, když začnu a táta mi pomáhá, nechci přestat! viz fotka 3 v nové fotogalerii...

Fotky jsou zde