!!!Vozík!!!

13.12.2014 19:54

Dnes jsme zkompletovali elektrický vozíček Koala pro Boženku! Tímto chceme poděkovat firmě Mebatex, která elektrický vozíček Božence koupila.

Když Boženka uviděla vozík kategoricky prohlásila, že do něj si nesedne... Takže si tam musel sednout Bořivoj, přičemž se začal nekontrolovaně pohybovat po obýváku. Odsunul stůl, porazil židle a náramně se u toho bavil. Pak přišel na řadu plyšák Prasátko Tom a až potom se Boženka uvolila k prvnímu testu... Boženka je v něm naprosto šťastná! Točí se dokola, couvá, poráží nábytek. Vozík má neuvěřitelnou sílu, což ji uvádí v totální nadšení. Ovládání zvládá skvěle, ale bude to ještě chvilku trvat než si na to zvykne. Ve fotogalerii najdete dokumentaci.

Po projížďkách ve vozíku jsme vyrazili do pražské Zoo. Bylo nádherně a Boženka si to náramně užila. Po cestě zpět do Zbuzan jsme se zastavili na benefičním adventním koncertě v kostele sv. Matěje. Byli jsme tam opravdu jen na skok. Bylo plno a Boženka se v náručí už pěkně pronese. Moc se jí koncert líbil a chtěla pořád výš a výš, aby pěkně viděla na sbor.