Chodím do první třídy!!!!

21.09.2018 08:00

No tak to je zase doba co? Už je to tak dlouho co jsem vám všem dala vědět, že jsem během tý doby hrozitánsky zestárla a najednou chodím do první třídy! Dneska je mi šest let! Jupíííí !!!!  Včera jsem se přihlásila se svýma dvěma kamarádama do včelařskýho kroužku!

Začátek léta byl pekelnej pořád nějaký nemoci. Když jsem byla já v pohodě, tak byl vyřízenej zase někdo jinej z tý naší famílije. Dostala jsem už osmou injekci Nusíku! Tentokrát to bylo trošku náročnější a musela jsem do nemocnice nadvakrát. Nakonec mi ten Nusík dali pod nějakou jako kamerou, nebo co. Co je ale výborný tak to, že jsem se zlepšila o šest bodů! To jako znamená že i doktoři si myslej, že jsem silnější :D

Na konci léta jsem byla s rodinou v Chorvatsku a potápěním ve slané vodě jsem asi normálka, zahnala tu pseudomonádu pryč! Takže jsem konečně přestala dostávat antibiotika, který jsem měla vod Vánoc! Blééééé….

Ve škole mě to baví a u nás v ulici taky! Jsem zdravá a těším se na veletrh do Německa, kam jedeme kvůli mým novým pomůckám. Máme toho vymešleno strašně moc, ale bojím se, že to všechno nebudou mít! Nejvíc se těším na skeleton… Táta říká, že před tím mám říkat exo, ale to mi příjde divný. No, takže v tom skeletonu budu chodit a běhat. Na to se těším vůbec nejvíc!

Na Sněžku jsem tyto prázdniny nevyjela, tak snad příští rok!

Díky moc za vaši podporu!

Večer koukejte od osmi na ČT24 je tam pořad Devadesátka, kde mě uvidíte a pak taky uvidíte jak se mi tam ztrapní tatínek :D

Video tady

A

Fotky tady

<3