Pohřeb prababičky, oslava narozenin a školka!

28.02.2015 23:01
  • Před týdnem v sobotu byl u nás ve Zbuzanech pohřeb mojí prababičky Velryby. Na společnou fotku se můžete kouknout zde. Prababička Velryba měla krásný pohřeb s krásným počasím. Byla jsem v chodítku na zahradě a nechtěla jsem z něj slézt. Když už mě táta a máma donutili opustit chodítko, poslala jsem je k šípku, protože tu byla spousta kámošů.
  • Další událostí minulého týdne byla oslava narozenin pana šéfa Pavla Pecha z katedry, kde je zaměstnán táta. K této příležitosti vyjádřil pan profesor přání, že než na dar pro jeho osobu bylo by lepší přispět mně! Během oslavy se sešlo v kasičce strašně penízků (30 000,-Kč) a k nimž přidal ještě pan děkan FŽP za kolegium děkana další (18 000,-Kč)! Všem jsme strašně vděční za poskytnuté dary!
  • Hned následující den ráno jsme byli navštívit školku Jeden Strom, která nám byla doporučena speciálním pedagogickým centrem. Fotky zde. O této školce víme již delší dobu, protože její ředitelkou je tátova třídní učitelka ze základní školy, se kterou se kamarádíme. Bylo to tam super a táta s mámou mě tam nechtěli nechat, že jsme prý museli na akupunktůru. Taky hned spočítali, že peníze vybrané na oslavě pana profesora budou stačit na zaplacení asistenta ve školce na dobu půl roku při dvou dnech v týdnu! Jupí!!!